Loading...

Over mij

Hallo, ik ben Alieke Keizer-Schaap (1982), oprichter van EigenWijsjes, kinderyogadocent en kindercoach. Met mijn man en zoontjes Jonah en Adam (2013 en 2017) woon ik in Landsmeer, een heerlijk dorp net buiten de ring en toch op fietsafstand van Amsterdam.

Na mijn kindertijd in Assen en de Hogere Hotelschool ben ik, na verschillende banen in de horeca en andere bedrijven, een nieuw pad gaan volgen. Dat pad leidde al snel naar werken met kinderen, yoga, mindfulness en theater. In combinatie met mijn werk in de horeca, geeft dit me zoveel energie. Kinderen zijn de toekomst, laten we daar samen heel zuinig op zijn!!

KINDERYOGA
Ik doe zelf al jaren yoga en dacht steeds vaker aan kinderyoga, dáár moest ik iets mee doen. In 2017 heb ik de opleiding voor Kinderyogadocent bij Helen Purperhart gevolgt en geef sindsdien met veel liefde en plezier lessen en workshops kinderyoga, van baby tot tiener en Ouder&Kind yoga. Ook peuter- en kinderyoga op locatie (school, kinderdagverblijf en BSO’s) en privélessen kinderyoga incl. mindfulness en kindercoaching zijn mogelijk. Lees hier meer informatie over kinderyoga.

KINDERTHEATER
Naast het geven van lessen kinderyoga, organiseer ik theatervoorstellingen voor kinderen. Ik miste kindertheater in Landsmeer, in een dorp met zoveel kinderen moest daar toch behoefte aan zijn?! Dat bleek wel toen ik in september 2016 de eerste voorstelling gaf, met een geweldige opkomst! Sindsdien presenteert EigenWijsjes elk kwartaal een nieuwe voorstelling. Kindertheater prikkelt de fantasie, is spannend én ontspannend. Het is heerlijk om de kinderen heerlijk te zien lachen en zich verwonderen! Klik hier voor meer informatie en de agenda.

ALLES VOOR JOUW EIGENWIJSJE
Met het aanbieden van kinderyoga, mindfulness en kindertheater wil ik rust creëren en meegeven aan kinderen, en het leven mooier, makkelijker en overzichtelijker maken. Dit doe ik op een liefdevolle en zorgzame manier met authenticiteit, een open blik, onderzoekend, geïnteresseerd, enthousiast en speels.

Liefs, Alieke

Neem een pauze
Wees stil
Wees bewust
Wees bereid het anders te zien
Luister
Vertrouw
En geef je over


alieke@eigenwijsjesvoorkinderen.nl | 0648509814
Volg EigenWijsjes ook op Facebook en Instagram.