Loading...

Over mij

Hallo, ik ben Alieke Keizer-Schaap (1982), oprichter van EigenWijsjes, kinderyogadocent en kindercoach. Met mijn man en 2 zoontjes (2013 en 2017) woon ik in Landsmeer, een heerlijk dorp net buiten de ring en toch op fietsafstand van Amsterdam.

Na mijn kindertijd in Assen ben ik naar de Hogere Hotelschool gegaan, daarna heb bij een hotel en andere bedrijven gewerkt. Het werd duidelijk dat daar mijn hart niet lag. Ik ben toen mijn eigen pad gaan volgen en dat leidde al snel naar werken met kinderen. Met kinderen (en ouders) aan de slag gaan met yoga en theater, in combinatie met mijn werk als bedrijfsleider bij pannenkoekenhuis Proost & Stroop in Amsterdam-Noord, geven me zoveel energie. Kinderen zijn de toekomst, laten we daar samen heel zuinig op zijn!!

KINDERYOGA
Ik doe zelf al jaren yoga en dacht ik steeds vaker aan kinderyoga, dáár moest ik iets mee doen. In 2017 heb ik de opleiding voor Kinderyoga Docent bij Helen Purperhart gedaan en sindsdien geef ik met veel liefde en plezier lessen en workshops kinderyoga, van baby tot tiener en Ouder&Peuter (2+), Ouder&Kind (4+) en Ouder&Tiener (9+) yoga. Ook peuter- en kinderyoga op kinderdagverblijven en BSO’s, privélessen kinderyoga incl. mindfulness en kindercoaching en kinderyoga op locatie zijn mogelijk. Lees hier meer informatie over kinderyoga.

KINDERTHEATER
Naast het geven van lessen kinderyoga, organiseer ik theatervoorstellingen voor kinderen. Ik miste kindertheater in Landsmeer, in een dorp met zoveel kinderen moest daar toch behoefte aan zijn?! Dat bleek wel toen ik in september 2016 de eerste voorstelling gaf, met een geweldige opkomst! Sindsdien organiseer ik elk kwartaal een voorstelling. Kindertheater prikkelt de fantasie, is spannend én ontspannend. Het is heerlijk om de kinderen heerlijk te zien lachen en zich verwonderen! Klik hier voor meer informatie en de agenda.

ALLES VOOR JOUW EIGENWIJSJE
Met het aanbieden van kinderyoga en kindertheater wil ik het leven van elk kind een beetje mooier, makkelijker en overzichtelijker maken. Dit doe ik op een liefdevolle en zorgzame manier met een open blik, onderzoekend, geïnteresseerd, enthousiast en speels.

Liefs, Alieke


alieke@eigenwijsjesvoorkinderen.nl | 0648509814
Volg EigenWijsjes ook op Facebook en Instagram.