Loading...

Kinderyoga & Mindfulness

PLEZIER & ONTSPANNING!
Het voornaamste doel van kinderyoga is plezier!! Yoga voor kids is niet prestatiegericht, een uurtje niets hoeven, na alle drukte van de dag met prikkels, stress, keuzes, snelle communicatie. Op een laagdrempelige manier haalt ieder kind uit de yogales wat op dat moment nodig is.

BABY TOT TIENER
Kinderyoga is voor alle kinderen van 0 tot 18 jaar: ik geef baby- en dreumesyoga, peuter- en kleuteryoga, kinderyoga en tieneryoga en Ouder&Kind yoga voor iedere leeftijd. Een les duurt 45-60 minuten en heeft een thema, passend bij de leeftijd, de tijd van het jaar of gebeurtenissen. We ‘gaan’ op avontuur naar het bos, de dierentuin, het circus, het strand, de woestijn, worden Pippi Langkous of een superheld. We bakken koekjes op elkaars rug, laten er dieren overheen lopen, een storm komt voorbij.

KINDERYOGA
Kinderyoga (4-10 jaar) bestaat uit speelse yogahoudingen gebaseerd op dieren en de natuur, thema’s, avonturen, (zelf)massage, mindfulness, visualisatie en meditatie, in combinatie met bewegen en stilstaan op muziek, (samen)spel, creativiteit, inspanning, ontspanning en ademhaling.
Het lichaam wordt opgeladen en overtollige energie wordt afgevoerd, zodat er balans in het lichaam ontstaat. Kinderyoga brengt rust en focus in het drukke leventje van onze kinderen.

TIENERYOGA
Yoga voor (bijna)tieners is voor yogi’s vanaf een jaar of 9. Als tiener gebeurt er enorm veel in je leven: je lichaam verandert en ook je verantwoordelijkheden, mening, prestatie- en sociale druk. Hierdoor kun je onzeker en onrustig zijn en je na een dag school moe en leeg voelen. Yoga helpt om je lichaam te ontspannen en op te laden. Spanning vloeit uit je lichaam en je hoofd. Je krijgt meer rust, energie en concentratie, je lichaam wordt soepeler en je wordt bewust van je eigen kwaliteiten. Bij tieneryoga staan veiligheid en plezier voorop. Een yoga practise bestaat o.a. uit yogahoudingen, in- en ontspannen, ademhaling, massage, mindfulness, meditatie en coaching.

OUDER&KIND YOGA
Yoga met je dreumes, peuter, kleuter, (school)kind of tiener (vanaf 9 jaar) is 100% aandacht voor elkaar en fijn voor ouder en kind. Veel yogahoudingen worden samen gedaan, de les is een afwisseling van mindful inspannen en ontspannen en vooral veel lol en knuffelen. We sluiten de les af met een knusse eindontspanning en gezellig nakletsen.
Ouder&Kind yoga is plezier voor twee!! En als het zo uitkomt, mag een jonger of ouder broertje/zusje ook mee.

LESSEN IN LANDSMEER
Maandelijks geef ik 2 lessen Yoga met je Peuter, Kleuter, Kind en/of Tiener op de fijne, lichte en ruime plek: Super Fly Studios | Noordeinde 128-J | Landsmeer.

Zondag 28 februariOuder&Kind yoga
Zondag 28 maartOuder&Kind yoga

Voor privéles of kinderyoga & mindfulness op locatie (KDV, PSZ, BSO, NSO, school) kun je contact met mij opnemen!

KOSTEN
Kinderyoga | 12,50 euro per les
Ouder&Kind yoga | 17,50 euro per duo | 22,50 euro met 2 kinderen
Groepsles Yoga & Mindfulness op locatie* | 45 euro tot 10 kinderen | 60 euro tot 20 kinderen | 75 euro met de hele klas

* excl. btw en reiskosten en incl. aanwezigheid begeleider van de locatie

alieke@eigenwijsjesvoorkinderen.nl | 0648509814
Volg EigenWijsjes ook op Facebook en Instagram