Loading...

Kinderyoga

PLEZIER & ONTSPANNING!
Het voornaamste doel van kinderyoga is plezier!! Yoga voor kids is niet prestatiegericht, een uurtje niets hoeven in alle drukte in het leven van een kind met prikkels, stress, keuzes, snelle communicatie. Op een laagdrempelige manier haalt ieder kind uit de yogales wat op dat moment nodig is.

BABY TOT TIENER
Kinderyoga is voor alle kinderen van 0 tot 18 jaar: ik geef baby- en dreumesyoga, peuteryoga, kinderyoga en tieneryoga. Voor iedere leeftijd is ook Ouder&Kind yoga mogelijk. De les duurt ong. 60 minuten en heeft een thema, passend bij de leeftijd, de tijd van het jaar of gebeurtenissen. We ‘gaan’ op avontuur naar de dierentuin, het circus, het strand, de woestijn, worden Pippi Langkous of een superheld. We bakken koekjes op elkaars rug, laten er dieren overheen lopen, een storm komt voorbij.

KINDERYOGA
Kinderyoga (4-10 jaar) bestaat uit speelse yogahoudingen van dieren en uit de natuur, thema’s/avonturen, (zelf)massage, mindfulness, visualisatie- en meditatieoefeningen, in combinatie met bewegen en stilstaan muziek, (samen)spel, creativiteit, inspanning, ontspanning en ademhaling.
Het lichaam wordt opgeladen en overtollige energie wordt afgevoerd, zodat er balans in het lichaam ontstaat. Kinderyoga brengt rust en focus in het drukke leven van een kind.

TIENERYOGA
Yoga voor (bijna)tieners is voor yogi’s vanaf een jaar of 9. Als tiener gebeurt er enorm veel in je leven: je lichaam verandert en ook je verantwoordelijkheden, mening, prestatie- en sociale druk. Hierdoor kun je onzeker en onrustig zijn en je na een dag school moe en leeg voelen. Yoga helpt om je lichaam te ontspannen en op te laden. Spanning vloeit uit je lichaam en je hoofd. Je krijgt meer rust, energie en concentratie, je lichaam wordt soepeler en je wordt bewust van je eigen kwaliteiten. Bij tieneryoga staan veiligheid en plezier voorop. Een yoga practise bestaat o.a. uit yogahoudingen, in- en ontspannen, ademhaling, massage, mindfulness, meditatie en coaching.

OUDER&KIND YOGA
Yoga met je dreumes (tot 2,5 jaar), peuter (2-4 jaar), kind (4-10 jaar) of tiener (vanaf 9 jaar) is 100% aandacht voor elkaar en fijn voor ouder en kind. Veel yogahoudingen worden samen gedaan, de les is een afwisseling van inspannen en ontspannen en vooral veel lol en knuffelen. We sluiten de les af met een knusse eindontspanning, iets creatiefs en gezellig nakletsen.
Ouder&Kind yoga is plezier voor twee!! En als het zo uitkomt, mag een jonger of ouder broertje/zusje ook mee.

LESSEN IN LANDSMEER
Ouder&Kind yoga met je peuter (2+), kind (4+) of tiener (9+): maandelijks op zondagochtend

Zondag 19 april
GEANNULEERD
Ouder&Kind (4+) en Ouder&Tiener (9+) yogaStudio van Hout
Zondag 24 mei
GEANNULEERD
Ouder&Kind yogaSuper Fly Studios
Zondag 28 juni
GEANNULEERD
Ouder&Kind yogaStudio van Hout

KOSTEN
Kinder- en Tieneryoga 25 euro voor 4 lessen
Ouder&Kind yoga 15 euro per couple, 20 euro met 2 kinderen

Voor privéles of kinderyoga op locatie (KDV, PSZ, BSO, NSO, school) kun je contact met EigenWijsjes opnemen!

alieke@eigenwijsjesvoorkinderen.nl | 0648509814
Volg EigenWijsjes ook op Facebook en Instagram.